Împădurire Parcul Natural Apuseni - Ponor (sesiunea 2)

Împădurire Parcul Natural Apuseni - Ponor (sesiunea 2)

Perioadă
13 Mai 2023
Dificultate
Dificil
Coordonatori
Coni B.
Mircea V. I.
Anca Elena B.
Timea I.
Descriere

în parteneriat cu Administrația Parcului Natural Apuseni și Romsilva organizăm în fiecare ani, împăduriri în care calitatea este mai importantă decât cantitatea.

În Clubul Alpin Român Filiala Cluj suntem cu toții iubitori de munte și de natură și ne bucurăm de tot ceea ce acestea ne oferă. În același timp, suntem conștienți de importanța protejării și conservării acestor frumuseți naturale. În acest sens, organizăm acțiuni de împăduriri în fiecare an, prin care ne propunem să împădurim - in parteneriat cu Administratia Parcului Natural Apuseni si ROMSILVA - in zone greu accesibile, degradate și afectate de doborâturi de vânt, printre care și zona Ic Ponor, județul Cluj. 

Așadar, haideți cu toții în ziua de sâmbăta 13 mai in zona Ponor la a doua acțiune de împădurire din anul 2023! 

Împreuna vom învăța despre tehnologia silvicolă, regenerarea ecosistemelor, flora și fauna specifice zonei și ne vom bucura de primăvară. 

Ne dorim să facem o muncă calitativă și determinată, care să aducă o contribuție semnificativă la protejarea și conservarea mediului natural pentru generațiile viitoare, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni cu condiție fizică bună și cu multă motivație :D 

Dacă ai prieteni harnici, haide cu ei. Unde-s mulți puterea crește!
 

Pentru înscriere te rugăm să apeși butonul "Mă înscriu!"...dupa ce esti sigur ca vrei sa participi la actiune.

Parteneri