30 Jan2005

Cum devin membru al CAR Filiala Cluj?

landing

Consideram că înainte de a solicita să devii membru a Filialei Cluj a Clubului Alpin Roman, e bine să ne cunoști ca organizație, ca activitate, ca atmosfera și ca oameni. Așa că te invităm să citești acest blog, iar apoi să te înscrii la una din turele noastre publice postate pe facebook.

Dacă vrei să ne cunoști și mai bine, haide cu noi la proiecții, eventual și la o tură de drumeție, ski, cățărare, alpinism, MTB sau alte acțiuni ale clubului.

Toamna ne vedem aproape săptămânal seara la proiecții, într-un amfiteatru a facultății de Geografie. Proiecțiile sunt realizate de colegi sau invitați cu imagini din Carpați sau din locuri mai puțin cunoscute. De multe ori, după proiecții mai rămânem să schimbăm o vorbă, sa facem/perfectam planuri de ture, tabere, etc.

Ca să devii membru CAR, e recomandat să studiezi statutul CAR (îl găsești aici). Apoi trebuie să achiți taxa de înscriere de 50 RON (se plătește doar o dată) și cotizația pe anul în curs, în valoare de 100 RON (90 RON pana în 31.01), respectiv 60 RON pentru cei fără venituri (50 RON pana in 31.01). Dovada plății o vei trimite când te înscrii pe grupul nostru de discuții aici https://forms.gle/rMDLbZrpsZtJfpm16.

Primul membru plătește taxa întreagă. Al doilea și următorii membrii ai aceleași familii care doresc să facă parte din CAR, beneficiază de o reducere de 50% atât la taxa de înscriere în CAR, cât și la cotizația anuală.

Pe grupul nostru de discuții se postează detalii despre turele din calendar sau cele care se organizează ad-hoc.

Plata cotizației se poate face în numerar, la trezorierul filialei, Oana Agache sau prin virament bancar, în acest cont:

IBAN: RO40BACX0000001873257001
Beneficiar: Clubul Alpin Roman Filiala Cluj
Banca: UNICREDIT BANK S.A.
Detalii plata: Cotizatie AN_PLATA_COTIZAȚIE - Nume_Prenume

Dacă vrei să afli informații suplimentare, ne poți scrie aici cd@carcluj.ro

Îți spunem de pe acum BINE AI VENIT!