Tura Mount Kilimanjaro 24.02.2024 - 05.03.2024

Tura Mount Kilimanjaro 24.02.2024 - 05.03.2024

Perioadă
24 Feb - 05 Mar 2024
Dificultate
Dificil
Coordonatori
Coni B.
Mircea V. I.
Descriere

Avem o tura de club pe Kilimanjaro, propusă de colegul nostru Petru Melniciuc, si sponsorizată de Survey Topo Solutions pentru membrii CAR Cluj.


Tura se desfășoară in perioada 24.02-05.03.2024 (Kilimanjaro+safari) si se referă la faptul ca, pe langa locul lui Petru, care este integral plătit de către Sponsor, se mai sponsorizează si suma de 1700 euro pentru al doilea participant, urmand ca acesta/aceasta să-și suporte diferenta de costuri.
Costul total per persoana este de 3400 de euro, adică sponsorizarea acoperă 50%, pentru inca un membru al clubului cu cotizatia platita la zi. 

In cazul in care sunt mai mulți doritori, criteriile de departajare sunt gradul de implicare in activitățile clubului si in secundar situatia financiara.

 

SERVICII INCLUSE :

1. Transport: aerian pe ruta OTP-JRO-OTP cu sau fără escale ; rutier in safari cu mașina de safari in partaj pana la 6 persoane; transferuri aeroport ;
2. Cazare nopți in regim de partaj la: hotel3*/pensiune-2n/3n; cort in safari-2n; cort pe munte-5n Partajul este in general in camera dubla (pentru excursiile unde cazarile sunt la hotel sau pensiune), însă pentru persoanele care se înscriu individual, daca grupul va fi impar, este posibil ca partajul sa fie si in camera tripla. Clasificarea unităților de cazare diferă de la o țară la alta. Cazarile vor fi nominalizate in anexa după confirmarea grupului, în funcție de disponibilitate.
3. Masa: pensiune completa pe munte si in safari,mic dejun in rest
4. Alte: taxele de intrare in rezervatii,ghizi montani Tanzanieni,porteri
5. Ghid: engleza
6. Însoțitor de grup - -
7. Suplimente: - cazare single-NU ; upgrade cazare-NU ;
8. Opționale incluse si/sau alte suplimente: NU - SERVICII NEINCLUSE : bacsisurile (in jur de 150 USD-200 USD pentru Kilimanjaro si 20 USD-30 USD pentru safari); asigurările; activitățile opționale sau alte activități neincluse in program; băuturile alcoolice si nealcoolice (exceptand apă si ceai); echipament pentru nopțile la cort (sac de dormit si saltea de munte gonflabila) care se poate inchiria; taxele de viza (in cazul in care sunt necesare)

Rezervarea ferma a locului disponibil presupune plata unui avans. 

Parteneri