Tabăra de drumeție și schi de tură, Rarău - Giumalău

Tabăra de drumeție și schi de tură, Rarău - Giumalău

0
/
30
Perioadă
26 - 29 Ian 2023
Dificultate
Ușor
Coordonatori
Cotyso I.
Descriere

Salut, prieteni

Așa cum v-am obișnuit la fiecare început de an, vom deschide cu ieșirea din Rarău, o serie de trei tabere pentru drumeți și schiori, alături de Alpin Expe Mountain Shop și Ortovox! In februarie și martie vor urma ieșirile din Retezat de la Cuxi și cea din Padiș. Chiar dacă iarna asta se arată mult mai capricioasă decât celelalte, sperăm ca ea să-și onoreze numele măcar la final de ianuarie și să mai ningă oleacă din zăpezile ei prețioase. 

 Va fi un eveniment dedicat drumețior și schiorilor începători, pe care vrem să-i scoatem la mișcare printre culmile domoale ale masivului Rarău-Giumalău, în ture mai scurte sau mai istovitoare, după cum va dori fiecare. Dacă vor fi doritori, vom merge și la domeniul schiabil din apropiere. Colegi mai experimentați se vor ocupa de cei care pun schiurile de tură pentru prima dată în picioare, însă nu va fi o tabără-școală în adevăratul sens al cuvântului, cu program, agendă și instructori dedicați.

În baza colaborării pe care o avem deschisă de mulți ani cu Universitatea A.I. Cuza de la Iași, vom sta la statia meteo de pe Rarău, aflată în proprietatea partenerilor noștri. Accesul la stație se face dinspre Pojorâta sau Chiril, punctele de acces nordic respectiv sudic, ale șoselei Trans-Rarău. Vom fi cel mult 30 de colegi, repartizați în camere de 2-3-4 locuri, cu frigidere, toalete și dușuri la fiecare etaj. La bucătăria stației puteți încălzi apă sau mâncare, iar masa poate fi servită într-o sală distinctă.

 Vom discuta pe grupul de whatsapp toate detaliile legate de costuri, echipament și organizare, iar pentru înscrieri, vă rog să-mi scrieți la 0747491588. Pe curând!

Cotyso Igna

Parteneri