o ALTFEL de împădurire - zona de conservare specială Padiș - sesiunea 2

o ALTFEL de împădurire - zona de conservare specială Padiș - sesiunea 2

Perioadă
26 - 28 Apr 2024
Dificultate
Dificil
Coordonatori
Coni B.
Mircea V. I.
Descriere

O ALTFEL de împădurire - zona de conservare speciala Padiș
 

In parteneriat cu Administrația Parcului Natural Apuseni și Direcția Silvică Cluj organizăm în fiecare an, împăduriri în care calitatea muncii noastre este esentiala... Pentru primavara lui 2024, cu sprijinul sponsorului nostru YARDI (mulțumim pentru sprijin și pentru ca va pasa!), dorim să mergem să împădurim în arealul zonei de conservare specială din Padiș. 

În Clubul Alpin Român Filiala Cluj suntem cu toții iubitori de munte și de natură și ne bucurăm de tot ceea ce acestea ne oferă. În același timp, suntem conștienți de importanța protejării și conservării acestor frumuseți naturale. În acest sens, organizăm acțiuni de împăduriri în fiecare an - în parteneriat cu Administrația Parcului Natural Apuseni și Direcția Silvică Cluj - în zone greu accesibile, degradate și afectate de doborâturi de vânt, printre care si zona de conservare specială din Padiș - acolo unde prin împădurire impactul pe biodiversitate e maxim. 

 

Ne dorim să desfășurăm această activitate în 20 si 27 aprilie, insă, aceste date sunt la acest moment orientative și se pot modifica în funcție de vreme și condițiile efective din teren.

In ambele weekenduri, plecarea se va face de vineri și ne dorim să rămânem până pe duminică. Noaptea de vineri spre sâmbăta va fi decontată de către Club, pentru cei care participa la impadurire toata ziua de sambata.

De asemenea, pentru cei care vor ramane si duminica, vom organiza doua ture distincte de drumeție prin zona, Padisul fiind atat de ofertant si divers incat nu putem rata ocazia să ne bucurăm de frumusețea lui.
 

Ne dorim să facem o muncă calitativă și determinată, care să aducă o contribuție semnificativă la protejarea și conservarea mediului natural pentru generațiile viitoare, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni cu condiție fizică bună și cu multă motivație :D 

 

Dacă ai prieteni harnici, haide cu ei. Unde-s mulți puterea crește! 

Powered by YARDI 💚

Pentru înscriere te rugăm să apeși butonul "Mă înscriu!"

 

Parteneri