Maraton Apuseni

msg Maraton Apuseni

Perioadă
03 - 05 Sep 2021
Coord.
CAR E.
Descriere

Sute de alergători din toată țara sunt așteptați în primul sfârșit de săptămână din septembrie în tabăra de bază Buscat Ski & Summer Resort din stațiunea Muntele Băișorii la startul celei de-a 10 ediții msg Maraton Apuseni. Înscrierile reîncep luni 21 iunie 2021. Din noutățile ediției: traseu nou de ultra maraton, echipamentul aniversar și marcajul permanent al traseului de maraton.

Guvernul României a aprobat în această perioadă desfășurarea evenimentelor sportive fără limită de participare, motiv pentru care organizatorii competiției, Clubul Alpin Român Filiala Cluj, Clubul Sportiv Alpin Universitar și partenerul oficial msg România au decis să profite de această ocazie pentru a organiza o nouă întâlnire pentru cei pasionați de alergarea montană. Se vor respecta toate măsurile/regulile de prevenire SARS-CoV-2 în vigoare la data desfașurării evenimentului.

NOUTĂȚILE EDIȚIEI ANIVERSARE

Ediția aniversară msg Maraton Apuseni le propune concurenților un nou traseu de ultramaraton, pe o distanță de 87.6km, o nouă tabără de bază și o zonă nouă de start pentru restul circuitelor de alergare – maraton 44.1km, semimaraton 21.3km, cros 12.2 km și family. Inaugurăm tot în data de 4 septembrie și marcajul permanent al traseului de maraton. Traseul se va putea parcurge în plimbare, în alergare și parțial cu bicicleta.

Înscrie-te ca alergător aici.

Dacă nu alergi, atunci msg Maraton Apuseni te învită să te alături echipei de voluntari care organizează competiția de alergare montană ce străbate crânguri, dealuri, ape și vârfuri ale munților Apuseni. Indiferent de experiența pe care o ai în organizarea de evenimente sportive noi te primim cu mare drag alături! Poți alege zona în care vrei să activezi – tabăra de bază de la Buscat Resort, sau pe traseu în zona Stațiunii Muntele Băișorii, zona Săgagea, Izvorul Belioarei –  sau o activitate anume în care vrei să te implici ori despre care vrei să înveți. Citește pe site-ul msg Maraton Apuseni scurta descriere a pozițiilor în care avem nevoie de ajutorul tău, după care te rugăm să completezi formularul din baza paginii și să parcurgi în special secțiunea Regulament, descriere trasee și înscrieri. Îți va fi foarte util să cunoști din timp toate aceste detalii despre msg Maraton Apuseni.

Înscrie-te ca voluntar aici.

 

Foto: Marlene și Dinu Mititeanu (artizanul traseelor de maraton)

 

 

 

Parteneri