Memorialul Cuxi, Retezat 8-11 februarie 2024

Memorialul Cuxi, Retezat 8-11 februarie 2024

Perioadă
08 - 11 Feb 2024
Dificultate
Mediu
Coordonatori
Cotyso I.
Descriere

Salut, prieteni

 La mijloc de februarie vă așteptăm din nou la tradiționala tabără-memorial din Retezat, evenimentul cu cea mai mare recurență din cadrul Clubului Alpin Român. La Gabana Gențiana din Parcul Național Retezat, l-au omagiat pe Alexandru Brăduț-Șerban (Cuxi) majoritatea membrilor activi ai CAR, pe parcursul edițiilor desfășurate din 2005 și până azi. 

 Ne vom revedea în 8 februarie, joi seara, la Gențiana, iar programul atelierelor va începe vineri dimineața și se va încheia duminică la orele amiezii. Vom depune coronița la crucea lui Cuxi sâmbătă sau duminică la ora 9, iar acolo vom face și poza de grup.

 Participanții la eveniment, în număr de maxim 50, vor fi distribuiți după preferințele fiecăruia la atelierele de drumețieschi de tură pentru începătorischi de tură pentru avansați (maxim 6 participanți), cățărare la gheață (maxim 5 participanți) și dry tooling (maxim 5 participanți).

  Toate atelierele vor fi coordonate de către personal calificat, așa cum ne-am obișnuit deja, pentru a ridica nivelul de siguranță al vostru, însă pentru că toate activitățile se vor desfășura într-un grup numeros și într-un parc național, în zone cu risc mare de accidentare, nu vor exista excepții de la regulile de organizare ale fiecăruia dintre aceste ateliere. 

 Costul cazării perceput de cabanieri este de 50 de lei pe noapte/pat, iar rezervarea locurilor la Gențiana e validată doar după achitarea integrală a cazării. În tabelul de organizare îi voi nota doar pe cei care-mi achită costul cazării pentru toate cele 3 nopți.

 Pentru că nu doresc să încarc prea mult lista aceasta cu detalii organizatorice, le voi transmite pe grupul de whatsapp dedicat evenimentului, iar până atunci, vreau să primesc întrebările voastre la cotyso@gmail.com sau la 0747491588. Pe curând!

Sponsorii noștri sunt Alpin Expe Mountain Shop și Ortovox, iar pentru că datorită lor magazia clubului devine tot mai generoasă, le mulțumim încă o dată!

Parteneri