Memorialul Cuxi, Retezat 2023

Memorialul Cuxi, Retezat 2023

Perioadă
09 - 12 Feb 2023
Dificultate
Mediu
Coordonatori
Cotyso I.
Descriere

La mijloc de februarie ne întalnim din nou la unul dintre cele mai cunoscute evenimente ale CAR Cluj, Memorialul Alexandru Brăduț-Șerban (Cuxi), în Parcul Național Retezat, ca oaspeți ai cabanei Gențiana. Majoritatea membrilor activi ai CAR au luat parte de-a lungul timpului la aceste tabere-școală tradiționale.

 Ne revedem în 9 februarie, joi seara, la Gențiana, iar programul atelierelor va începe vineri dimineața și se va încheia duminică la orele amiezii. Vom depune coronița la crucea lui Cuxi sâmbătă sau duminică la ora 9, iar acolo vom face și poza de grup.

 Participanții la eveniment, în număr de maxim 50, vor fi distribuiți după preferințele fiecăruia la atelierele de drumețieschi de tură pentru începătorischi de tură pentru avansați (maxim 6 participanți), cățărare la gheață (maxim 5 participanți) și dry tooling (maxim 5 participanți).

  Toate atelierele vor fi coordonate de către personal calificat, așa cum ne-am obișnuit deja, pentru a ridica nivelul de siguranță al vostru, însă pentru că toate activitățile se vor desfășura într-un grup numeros, într-un Parc Național, în zone cu risc mare de accidentare, nu vor exista excepții de la regulile de organizare ale fiecăruia dintre ele. 

 Costul cazării perceput de cabanieri este de 50 de lei pe noapte/pat, iar rezervarea locurilor la Gențiana e validată doar după achitarea integrală a cazării.

 Pentru că nu doresc să încarc prea mult lista aceasta cu detalii organizatorice, le voi transmite pe grupul de whatsapp dedicat evenimentului, iar până atunci, vreau să primesc întrebările voastre la cotyso@gmail.com sau la 0747491588. Pe curând!

Sponsorii noștri sunt Alpin Expe Mountain Shop și Ortovox și cu ajutorul lor, magazia clubului devine tot mai generoasă, iar participanții la eveniment vor beneficia de o tombolă. Le mulțumim pentru suportul oferit!

foto @Louise Tanasa

Parteneri