Cuxi, Gentiana, Retezat 2022

Memorialul Cuxi, Retezat 2022

Perioadă
10 - 13 Feb 2022
Dificultate
Mediu
Coord.
Cotyso Giuseppe I.
Descriere

 La mijloc de februarie ne întalnim din nou la unul dintre cele mai cunoscute evenimente ale CAR Cluj, Memorialul Alexandru Brăduț-Șerban (Cuxi), în Parcul Național Retezat, ca și oaspeți ai cabanei Gențiana. Majoritatea membrilor activi ai CAR au luat parte de-a lungul timpului la aceste tabere-școală tradiționale.

 Ne revedem în 10 februarie, joi seara, la Gențiana, iar programul atelierelor va începe vineri dimineața și se va încheia duminică la orele amiezii. Vom depune coronița la crucea lui Cuxi sâmbătă sau duminică la ora 9, iar acolo vom face și poza de grup.

 Participanții la eveniment, în număr de maxim 50, vor fi distribuiți după preferințele fiecăruia la atelierele de drumețieschi de tură pentru începătorischi de tură pentru avansați și cățărare la gheață

  Toate atelierele vor fi coordonate de către personal calificat, așa cum ne-am obișnuit deja, pentru a ridica nivelul de siguranță al vostru, însă pentru că toate activitățile se vor desfășura într-un grup numeros, într-un Parc Național, în zone cu risc mare de accidentare, nu vor exista excepții de la regulile de organizare ale fiecăruia dintre ele.

 

Parteneri