Marcaj traseul Someșului Cald (I)

Marcaj traseul Someșului Cald (I)

Perioadă
07 - 08 Sep 2024
Dificultate
Mediu
Coordonatori
Mircea B.
Carmen R.
Radu C.
Descriere

Anul 2024 aduce un alt proiect important al departamentului de Poteci, Marcaje și Refugii în atenția voastră. Suntem entuziasmați să anunțăm marcarea unui nou traseu montan în arealul Someșului Cald, acțiune realizată cu sprijinul unui partener de cursa lungă - Betfair Romania Development, căruia îi mulțumim pentru implicare și susținere în mai multe proiecte importante, de impact ale clubului (primul refugiu montan din județul Cluj, împăduriri, programe de educație montană și ecologică).

Urmează să revenim cu mai multe informații despre traseul propriu-zis în aproprierea evenimentului.

Pentru această acțiune avem nevoie de tine în weekendurile cu 7-8 și 14-15 septembrie.

Ce oferim?

 - Cazare o noapte în zonă, pentru cei care participă în ambele zile.

 - Decont de combustibil pentru mașinile care vin cu minim 3 pasageri. (Ne dorim să fim cât mai ecologici în toate turele și acțiunile pe care le desfășurăm).

 - Asigurăm toate uneltele necesare pentru a finaliza marcajul cu succes: vopsea, pensule, mănuși, șabloane, fierăstraie, foarfeci, etc.

* Prioritate la înscriere o au membrii clubului înscriși la acțiune până în 25 august 2024, așa că notează-ți în calendar și ne vedem în 7 septembrie! După 25 august, dacă rămân locuri disponibile, vor fi date la liber, celor din afara clubului.

Mulțumim, din nou partenerului nostru Betfair Romania Development, Consiliului Județean Cluj și Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Cluj pentru susținere.

Parteneri