Marcaj traseu drumetie - msg Maraton Apuseni

Marcaj traseu drumetie - msg Maraton Apuseni

11
/
20
Perioadă
14 - 15 Oct 2023
Dificultate
Mediu
Coordonatori
Coni B.
Mircea V. I.
Descriere

Ne dorim ca traseul msg Maraton Apuseni sa devina un traseu de drumetie, marcat distinct, similar cu alte trasee tematice de genul Via Transilvanica sau Via Maria Theresia. Astfel, anumite sectiuni ale maratonului vor fi marcate cu un semn distinct, propus si aprobat de catre Consiliul Judetean Alba. Caci trebuie spus, actiunea se va desfasura in acest an in parteneriat cu Consiliul Judetean Alba si deocamdata doar pe arealul judetului Alba, urmand ca de la anul sa continuam si sa finalizam si in judetul Cluj.

Pentru această acțiune avem nevoie de tine în weekendurile cu 7-8 și 14-15 octombrie, astfel încât să acoperim tot traseul :D din portiunea aferenta judetului Alba.
 

Ce oferim?
- Cazare o noapte în zonă, pentru cei care participa in ambele zile.
- Decont de combustibil pentru mașinile care vin cu minim 3 pasageri. (Ne dorim să fim cât mai ecologici în toate turele și acțiunile pe care le desfășurăm).
- Asigurăm toate uneltele necesare pentru a finaliza marcajul cu succes: vopseluri, pensule, manusi, sabloane, ferastraie, foarfeci, etc

* Prioritate la inscriere o au membrii clubului înscriși la actiune până în 2 octombrie 2023, așa că notează-ți în calendar și ne vedem în 14 octombrie! Dupa 02.10, daca raman locuri disponibile, vor fi date la liber, celor din afara clubului.

Mulțumim Consiliului Județean Alba, AlpinExpe, Stihl Romania si Serviciul Public Judetean Salvamont Salvaspeo Alba pentru susținere.

 

Parteneri