Impădurire sesiunea III - 2024

Impădurire sesiunea III - 2024

Perioadă
11 Mai 2024
Dificultate
Mediu
Coordonatori
Coni B.
Mircea V. I.
Descriere

În parteneriat cu Administrația Parcului Natural Apuseni și Direcția Silvică Cluj organizăm în fiecare an, împăduriri în care calitatea muncii noastre este esențială...

Pentru anul 2024 vom desfășura trei sesiuni, iar una dintre acestea va fi realizată cu sprijinul unui partener de cursa lungă - Betfair Romania Development, căruia ii mulțumim pentru implicare și susținere în mai multe proiecte importante, de impact ale clubului (primul refugiu montan din județul Cluj, împăduriri, program de educație montană și ecologică).

 

În Clubul Alpin Român Filiala Cluj suntem cu toții iubitori de munte și de natură și ne bucurăm de tot ceea ce acestea ne oferă. În același timp, suntem conștienți de importanța protejării și conservării acestor frumuseți naturale. În acest sens, organizăm acțiuni de împăduriri în fiecare an - în parteneriat cu Administrația Parcului Natural Apuseni și Direcția Silvică Cluj - în zone greu accesibile, degradate și afectate de doborâturi de vânt - acolo unde prin împădurire impactul pe biodiversitate este extrem de important. 

 

Ne dorim să desfășurăm această activitate în 11 MAI, insă, această dată este orientativă și se poate modifica în funcție de vreme și condițiile efective din teren.
Locația va fi aleasă în arealul PNA la cca o oră - o oră și jumătate de mers cu mașina față de Cluj. Revenim cu date exacte după discuțiile dintre administrația PNA, Direcția Silvica Cluj și CAR Cluj. Se decontează combustibilul în limita sumei de 100 de lei, cu rugămintea sa fiți minim trei participanți în masina.

Asigurăm uneltele necesare, manuși, un litru de apă de persoană și un sandwich. Voi veniți cu condiția fizică și determinarea de a face o treaba calitativă într-un teren dificil.

Așadar, hai și tu cu noi la a treia acțiune de împădurire din anul 2024! 

Împreuna vom învăța despre tehnologia silvicolă, regenerarea ecosistemelor, flora și fauna specifice zonei și ne vom bucura de primăvară. 

 

Ne dorim să facem o muncă calitativă și determinată, care să aducă o contribuție semnificativă la protejarea și conservarea mediului natural pentru generațiile viitoare, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni cu condiție fizică bună și cu multă motivație :D de a face treaba așa cum trebuie!

 

Dacă ai prieteni harnici, haide cu ei. Unde-s mulți puterea crește! 

 

Pentru înscriere te rugăm să apeși butonul „Mă înscriu”.

Mulțumim Betfair Romania Development! 



 

Parteneri