Finalizare jud. Alba marcaj traseu drumeție - msg Maraton Apuseni (I)

Finalizare jud. Alba marcaj traseu drumeție - msg Maraton Apuseni (I)

Perioadă
15 - 16 Iun 2024
Dificultate
Mediu
Coordonatori
Mircea B.
Carmen R.
Radu C.
Descriere

Ne propunem să finalizăm marcajul pe segmentul județului Alba pe care l-am început cu entuziasm în 2023 și care va deveni un traseu de drumeție (suprapus parțial cu traseul maratonului), marcat distinct, similar cu alte trasee tematice de genul Via Transilvanica sau Via Maria Theresia.

Acțiunea se desfășoară în parteneriat cu Consiliul Județean Alba. Urmează ca ulterior să continuăm cu segmentul aferent județului Cluj.

Pentru această acțiune avem nevoie de tine în weekendurile cu 8-9 și 15-16 iunie, astfel încât să acoperim tot traseul din porțiunea aferenta județului Alba.

Ce oferim?

- Cazare o noapte în zonă, pentru cei care participă în ambele zile.

- Decont de combustibil pentru mașinile care vin cu minim 3 pasageri. (Ne dorim să fim cât mai ecologici în toate turele și acțiunile pe care le desfășurăm).

- Asigurăm toate uneltele necesare pentru a finaliza marcajul cu succes: vopsea, pensule, mănuși, șabloane, fierăstraie, foarfeci, etc

* Prioritate la înscriere o au membrii clubului înscriși la acțiune până în 25 mai 2024, așa că notează-ți în calendar și ne vedem în 8 iunie! După 25.05, dacă rămân locuri disponibile, vor fi date la liber, celor din afara clubului.

 

Mulțumim Consiliului Județean Alba și Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Alba pentru susținere.