Drumetie usoara circuit Pestera Valea Firei - Ghetarul Vartop

Drumetie usoara circuit Pestera Valea Firei - Ghetarul Vartop

Perioadă
12 Aug 2023
Dificultate
Ușor
Coordonatori
Jose Adrian N.
Descriere

Traseu

Traseu mediu / usor, lungime maxima 9,22 km, diferenta de nivel maxima 683 m, durata 4-5 ore. Este recomandat chiar sa veniti cu copii sau tineri cu virste intre 14 si 18 ani, pentru socializare. Lumea pesterilor este una fascinanta, si este posibil sa intram in unele dintre ele.

 

Echipament necesar

Imbracaminte si bocanci de vara, pelerina de ploaie, suprapantalon, lanterna frontala, ochelari si crema impotriva soarelui, apa si hrana pentru o zi.

 

Organizare

Drumetia este una prieteneasca, se face pe raspunderea directa a participantilor, se adreseaza doar membrilor CAR si apartinatorilor.

Este necesara o atitudine pozitiva, participarea activa la luarea deciziilor de pe traseu, capacitatea de a trece peste dificultati minore de relief (cursuri mici de apa, zone abrupte care nu necesita cunostinte de catarare, bolovani pe traseu, etc) fara asistenta personala. Desi ne ajutam intre noi, nici unul dintre participanti nu este asistentul personal al altui participant.

Participantii pot parcurge tot traseul, sau doar partea de drum forestier Pestera Valea Firii - Pestera Vartop si retur, la alegere, este drumetia usoara. Participantii de nivel mediu vor parcurge tot traseul de 13 km.

Detalii despre transport se pot vedea în tabelul de organizare. Vă rog să vă treceți număr de telefon, pentru a vă putea introduce în grupul de Whatsapp, ulterior.

 

Înscrieri în tură

Tura se adresează membrilor CAR si aparținătorilor acestora. Numărul de participanți nu este limitat. Daca nu te-ai hotarit inca sa devii colegul nostru, acum este momentul sa apesi butonul <<Vreau in club>> de pe pagina principala.: