Drumeție de iarnă în M-ții Călimani, Exsteel Engineering

Drumeție de iarnă în M-ții Călimani, Exsteel Engineering

16
/
20
Perioadă
05 Mar 2022
Dificultate
Mediu
Coord.
Serghei S.
Descriere

Departamentul de drumeție al CAR Filiala Cluj cu susținerea companiei Exsteel Engineering va propune o drumeție usoara de iarnă, una dintre oportunitățile pe care le oferim publicului larg de a descoperi splendoarea munților în anotimpul alb.

Tură de o zi care vă propune un traseu ușor cu o lungime ce va fi adaptată abilităților și condiției fizice a participanților.

Cerințe: stare de sănătate bună, condiție fizică medie, o minimă experiență montană în cadrul unor ture de vară, set echipament complet.

Traseu

Plecare din Lunca Bradului apoi cu masinile pe Valea Ilvei 18 km de drum forestier, parcam masinile si continuam pe bocanci cu rachete sau pe schiuri, in functie de dotarea individuala a participantului, urmam traseu marcat pana in saua Negoiului iar de acolo in functie de ritm si vreme se mai pot urca varfurile Pietrosul si Negoiul Unguresc sau Retitis sau vizita statia meteo.

Cei care vor dori vor putea veni cu o zi inainte si pot cauta cazare in zona.

Observații

Traseul poate suferi modificări în funcție se componența grupului și vreme, ne vom adapta din mers.

Organizare

  • tura este oferită gratuit de către dep Drumetie CAR Filiala Cluj și se adresează membrilor și simpantizanților CAR în limita a zece participanți pe serie.
  • se vor respecta toate măsurile/regulile sanitare în vigoare la data desfașurării evenimentului.
  • transportul va fi cu mașinile personale iar înscrierile se vor face mai jos.


Coordonator

Serghei Suslov
info: 0730-080463

Parteneri