Aurel în acțiune la gheata

Atelier de cățărare la gheata, Vanatarele Ponorului

10
/
20
Perioadă
05 - 06 Mar 2022
Dificultate
Mediu
Coord.
Mircea V. I.
Descriere

Update:
⚠️ Se amana pe weekendul 5-6 martie, din pacate Aurel Salasan inca nu e recuperat complet in urma accidentului de la schi.

ℹ️ Instructor: Alex Paun 💥 - in functie de disponibilitatea lui, vom comunica vineri 25.02 care dintre cele doua weekenduri de mai sus va fi cel programat pentru atelier.

 

❄️ Avem primul atelier de catarare la gheata din acest an, adresat incepatorilor, dar si celor care vor sa faca progrese in compania unui instructor cu experienta lui Aurel Salasan.

 Durata: cate o zi, respectiv sambata 26 februarie si duminica 27 februarie cu doua grupe distincte a cate 6 cursanti. Acest lucru se poate modifica daca suntem nevoiti sa schimbam locatia din cauza conditiilor la gheata.

Un membru al clubului va putea merge in ambele zile doar daca raman locuri neocupate.

ℹ️
Continut:

👉 pregatire, echipament, elemente de siguranta;
👉citirea ghetii, conditii meteo, morfologie;
👉metode de asigurare in zapada si gheata;
👉tehnici de deplasare pe gheata;

ℹ️ ​ Conditii organizatorice:

➡️ coplata: 170 lei pentru membrii CAR, 270 lei pentru non-membrii, surplusul rezultat dupa plata unor cheltuieli va fi directionat catre achizitia de echipament colectiv sau cauze sustinute de club; plata se va face prin virament in contul Filialei Cluj, adica

 Clubul Alpin Roman Filiala Cluj
C.I.F. 41866897
IBAN RO40BACX 0000 0018 7325 7001
Banca Unicredit

➡️​ prioritate in ocuparea celor 6 + 6 locuri pentru membrii CAR - inscrierea va fi disponibil pana in 26.01 doar pt membrii clubului, apoi in limita locurilor va fi postat pe Facebook;
➡️​ transportul cu masinile personale;

➡️​ Loc de desfasurare: cascada Vanatarele Ponorului (com. Salciua). Daca gheata nu e in conditii trebuie sa fim pregatiti, ca in anii trecuti, sa ne deplasam in Cheile Bicazului sau in alta parte, posibil pentru ambele zile (daca locatia e mai indepartata).

💥​ Instructor: Aurel Salasan

⚠️ ​ SPONSORI: Alpin Expe Mountain Shop Black Diamond BEAL

 

Parteneri